Klomp
HOME | KLOMPENMUSEUMS | KLOMPENMAKERIJ | KLOMPEN KOPEN
 

Klompen kopen

Er zijn er genoeg websites te vinden waar je online klompen kan kopen. Toch is dit niet altijd raadzaam. Als je nog nooit op klompen hebt gelopen, of klompen wil kopen van een andere fabrikant dan je gewend bent, dan is het aan te raden om ze eerst te passen. Natuurlijk bieden de meeste webshops wel de mogelijkheid om ze te retourneren, maar dit is wel ietwat omslachtig en soms aan kosten verbonden.

Met de hand gemaakte klompen kopen

Als je met de hand gemaakte klompen wil kopen, dan zal dit kunnen betekenen dat je hiervoor een stuk moet rijden. Er zijn immers nog maar weinig klompenmakerijen die alles met de hand doen. Vaak is het de moeite waard om een klompenmakerij te bezoeken, waar een winkel aan gekoppeld is (zie hoofdmenu).

Machinaal gefabriceerde klompen

Het is natuurlijk een stuk voordeliger om machinaal gemaakte klompen te kopen, afhankelijk van de gewenste maat, model, kleur, e.d. zal dit tussen de 10 en 20 euro liggen. Veel webshops vragen wel een bijdrage in de verzendkosten van gemiddeld 5 euro. Deze kosten haal je er dus makkelijk uit door bijvoorbeeld een Boerenbod Welkoop winkel bij jou in de buurt op te zoeken, dan kan je ze gelijk passen.

Habermehl - klompen en souveniers webshop
klompen.com - webshop
Klompen kopen - Medische klompen, werkklompen en meer
deklompenwinkel.nl - webshop
webshop.woodenshoes.com - webshop
boerenbond-welkoop.nl - webshop en winkels in het hele land
De Hollandse Klompenwinkel - webshop en klompen naar wens van klant geschilderd.
Houten Klompen - Uit het echte hout gesneden!

 

 

Advertenties:

 
© www.klomp.info - Contactformulier